Qui som

El grup CCA (Centre Comercial Andorrà) és un dels grups de distribució líders al Principat d’Andorra. Comença la seva activitat l’any 1977 i segueix desenvolupant la seva activitat al Principat amb 8 punts de venda entre centre comercial, supermercats i botigues especialitzades en moda, esports i decoració.

Un breu resum de la nostra història…

29 de març de 1977Obertura del magatzem Escale. Vam ser un dels primers punts de venda de lliure servei que va incloure productes frescos a la seva oferta a Andorra. A l’època, només ocupàvem una part de la planta baixa del centre comercial actual.
Seguidament vam implantar el servei de lliurament a domicili. 

1982: Creació de la targeta Fidelia. Desenvolupament de la nostra secció d’alimentació i sobretot dels productes frescos.
A partir d’aquest any, el Centre Comercial Andorrà decideix de donar prioritat a la clientela del país.

1991: Ampliació de les seccions de fred (peixateria, carnisseria i formatgeria) i desenvolupament del servei de lliurament a domicili.
El nostre objectiu és, paral•lelament a l’oferta dels nostres productes, desenvolupar els nostres serveis, pertal de facilitar la compra als nostres clients.

15 de desembre de 1992: Obertura de la primera planta i nova distribució de les nostres seccions. Oferint-vos més espai i més serveis:
•    Obertura de la cafeteria i del restaurant a la primera planta.
•    Obertura de la pastisseria i la fleca a la planta baixa.
•    Obertura de l’obrador de la carnisseria i de la xarcuteria.

2001: Llançament de Escale Online. Avancem amb les noves tecnologies i ens anem adaptant als diferents canvis que es produeixen a la societat i els mercats, i es per això que, una vegada mes, pensant en els nostres clients, oferim la possibilitat de poder realitzar la compra des de casa. Una vegada mes, pensem a posar-t’ho fàcil

2004: Obertura de Mr. Bricolage a l’Avinguda Prat de la Creu 46, d’Andorra la Vella. Més de 800 m2 dedicats al bricolatge, la decoració, la il·luminació, la calefacció i el mobiliari (interior i exterior).

2013: Escale es converteix en CCA – Centre Comercial Andorrà. Neix l’aliança amb els grups de distribució francès Système U i l’ebyol Caprabo, per tal de reforçar la nostra oferta d’alimentació amb més assortiment i proximitat.

2017: Fem 40 anys! des del 1977 creixent amb tu, desenvolupant la nostra oferta comercial, oferint-te nous conceptes de botiga i espais per fer més atractiva la teva compra.

Loading...