Les millors joguines d’estiu per a la teva mascota

Les millors joguines d'estiu per a la teva mascota

  Amb la calor de l'estiu, cal assegurar-se que les nostres mascotes es mantinguin fresques i entretingudes. Aquí t'oferim algunes idees de joguines dissenyades específicament per a la temporada estival, que ajudaran a mantenir les teves mascotes actives i còmodes durant els dies calorosos.
  • Joguines Aquàtiques

Les joguines flotants i resistents a l'aigua són ideals per a gossos que gaudeixen de l'aigua. Pots fer-los servir a la piscina, a la platja o al llac. Aquestes joguines no només proporcionen una forma divertida d'exercici, sinó que també ajuden a mantenir la teva mascota fresca mentre juga. Per a gats, pots fer servir petites pilotes flotants en un recipient d'aigua perquè intentin atrapar-les amb les potes.
  • Joguines Congelables

Les joguines que es poden omplir amb aigua o llaminadures i després congelar són una excel·lent manera de mantenir les teves mascotes fresques. Els gossos gaudiran de llepar i mossegar aquestes joguines fredes, mentre que els gats poden gaudir de joguines amb catnip congelat per a una experiència refrescant i estimulant.
  • Kits d'Activitats a l'Aire Lliure

Sets de joguines que incloguin frisbees, pilotes i altres articles per a jocs a l'aire lliure són perfectes per mantenir les teves mascotes actives durant l'estiu. Busca joguines que siguin duradores i assegurances per a l'ús en exteriors.   Recorda sempre supervisar les teves mascotes mentre juguen i assegurar-te que les joguines siguin segures i apropiades per a la seva mida i tipus. Si busques opcions específiques, a la nostra botiga oferim una varietat de productes perfectes per mantenir les teves mascotes felices durant l'estiu.

altres consells

Gaudeix dels beneficis de tenir plantes a casa

Descobreix els múltiples beneficis

Veure més

Com triar el millor pinso i menjar humit per al teu gos

Triar l'aliment adequat per al teu gos és essencial per assegurar-ne la salut i el benestar

Veure més
Loading...